представя Армила,

проектирана от Лоренцо Truant, който е вдъхновен от най-първите ренесансови изображения на движенията на звезди и планети.

Армила, проектирана от Лоренцо Труант, черпи вдъхновение от ранните ренесансови представи за движението на звездите и планетите. По това време човекът е използвал при изработване на бижутата, разделени с пръстени, наречени армилари – със земята в центъра. След това, с течение на времето и с идването на теориите на Коперник, в центъра на Вселената е слънцето като неограничен източник на светлина. Кръговете на Армила припомнят този обичай, поддържат сферата и увеличават голямата маса от опалово стъкло, което разсейва светлината от източника на светлина, поставен в центъра на композицията, точно като армиларните сфери.

Малвазия, лампа, която говори за земи, традиции, лозя и залети от слънце хълмове. С елегантните си форми, които напомнят тези на чаша или гарафа, създават гостоприемна атмосфера. Тихата хармония между закръгленост на издуханото стъкло и топлината на дървото придават на това семейство лампи много специална приветлива индивидуалност. Почитание на Бакхус и на всички, които обичат доброто вино и добрата компания. Колекция, подходяща за дома, но и за да даде характер на бара или ресторанта.