Вокален контрол за вграден монтаж от VIMAR

Вашият дом е гласово контролиран!

Гласовият контрол на Vimar за вграден монтаж революционизира концепцията за домашна автоматизация и интелигентни домове, правейки използването на технологията лесно и достъпно за всички, от деца до възрастни хора.

Разработено с помощта на технологията Amazon Alexa, устройството за вграден монтаж разширява традиционната концепция за сензорни контроли, позволявайки на потребителя да включва осветлението, да повдига и спуска ролетни щори и да изтегля завеси, да контролира климатика,  да слуша любима музика и да контролира други устройства, съвместими с Amazon Alexa, като новите интелигентни преносими контакти с множество контакти на Vimar, които просто използват най-естествения език в света: нашия глас.

Гласов контрол, интегриран в кабелната система

Единственият на пазара, който отговаря на стила на трите основни серии окабеляване – Eikon, Arké и Plana (за Idea, с 3-модулен адаптер) – вокалното управление е интегрирано в цифровата инфраструктура на сградата, адаптирайки се към всяка стил на интериорен дизайн и се предлага в щедри 4 различни цвята: Бяло, Антрацитно сиво, Next и Metal. Неговите силуети и форми са толкова елегантни, че устройството спечели престижната награда Iconic Award за 2021 г.

С Wi-Fi връзка, това елегантно проектирано устройство с минимална изпъкналост е просто идеално както за интелигентните системи в гамата View Wireless – благодарение на Bluetooth 5.0 mesh технология – така и за кабелните системи за домашна автоматизация в By-me Plus обхват. Всъщност новият вокален контрол за вграден монтаж е оборудван с два програмируеми електронни бутони за микропревключвател с RGB задно осветление и регулируема яркост за видимост в тъмнината и реле с технология за нулева пресичане за управление на една светлина. Бутоните и релетата могат да се използват свободно като ресурси, които да се конфигурират в съответните им системи. Не н Настройка на модула а последно място, заден кабелен вход е проектиран да управлява релето или да извика сценарий с помощта на традиционен бутон, който също може да бъде инсталиран в различна позиция/контролно устройство. Устройството е завършено от 4 централни бутона, посветени на стандартните функции на гласовия асистент (сила на звука +/-, микрофон и действие). Водещ пръстен с анимация на Amazon Alexa визуално сигнализира за получаването на контрола.

Програмирането е лесно за потребителя благодарение на приложенията View Pro и View Wireless. И за да направи сградата още по-интелигентна, релето на борда на устройството може да се управлява чрез смартфон и таблет с помощта на View App, Google Home и Apple HomeKit.