Серията Neve еволюира в Neve Up.

Със същите монтажни рамки и механизми, но с обновен стил, за да сте в крак с тенденциите.

Нов външен вид

Въвеждането на нови покрития – от гланцово, до сатенено покритие (матово бяло, гълъбово сиво, матова глина, матово черно) и матови метали (сребро, никел, титан и мед) – прави възможни нови комбинации, за да задоволят всички нужди. Дори тези на клиенти, които търсят перфектна приемственост между капака и устройствата, благодарение на въвеждането на тотално черно, което допълва тоталното бяло.

 

Дизайн и функции

Neve Up е преработен, за да се слее безпроблемно, независимо от контекста: в основните международни стандарти се предлага широка и гъвкава гама от устройства, които предлагат универсални решения с новите покривни плочи, които благодарение на самата монтажна рамка могат да заменят Neve покривни плочи. За всеки един, специалната монтажна рамка – снабдена със специални блокиращи зъби – прави монтажа изключително лесен, благодарение на здрава и надеждна фиксация, която гарантира перфектно подравняване между устройствата, дори и в стени от гипсокартон, където резултатът е монтаж, който предлага ефект, който е перфектно изравнен със стената. За безкомпромисен стил.

Neve Up е умен

Еднопосочните превключватели, покривните плочи и монтажните рамки пораждат цялостна система, която предоставя множество възможности за създаване или актуализиране на вашата идеална система за окабеляване, по универсален, модулен и интелигентен начин.

Neve Up всъщност също е умен. Просто заменете традиционните еднопосочни превключватели в съществуващата система с новите цифрови устройства на Vimar и след това ги захранвайте: двупосочни превключватели, задвижващи механизми за ролетни щори и завеси, контрол на температурата, задвижващи устройства за контакти, свързани с безжична технология Bluetooth® и Zigbee® . Безжичната система View е идеалното решение за ремонти или за засилване на функциите на съществуваща система, а също така е полезно средство за подкрепа на възрастни хора и хора с ограничена подвижност.

Виж КАТАЛОГ Neve Up

Потърсете повече информация в най-близкия офис или изложбена зала на ВИСТА-Г