Свързаност, простота, интеграция и дизайн: това пътят за още по-интелигентен дом.

Следвайки тази посока, Vimar разработи новата и развиваща се платформа View IoT Smart System. Тя дава възможност за интегрирано и координирано управление на всички строителни системи чрез иновативни технологии, ефективно и удобно за потребителя, силно персонализирано и привлекателен въшчен вид.

 

Свързаност

Благодарение на свързаността и на облачната поддръжка е възможнa най-високата свобода на контрол.

Всичко може да се управлява напълно от всякъде, отвътре и отвън: програмирано електронно устройство, елегантен сензорен екран, монтиран на повърхността, гласов асистент или смартфон, предоставен с новото View App. Това позволява персонализирането и контрола на всички функции в сградата (от комфорт до сигурност и пестене на енергия), създаване на сценарии, управление на натрапници, получаване на видео разговори и известия за състоянието на дома. Интегрираната система Vimar, благодарение на облачната поддръжка, може да се управлява и преконфигурира също дистанционно. Благодарение на интуитивното приложение View View Pro, инсталаторът може да осигури помощ в реално време за всякакъв вид поддръжка или актуализация.

Интуитивност

Системата е създадена специално, за да гарантира най-високото ниво на удобство за потребителя, позволявайки лесно използване на функциите на всички свързани системи. Потребителският интерфейс, перфектно координиран и кръстосан с всички устройства (сензорен екран, смартфон или таблет с инсталираното View App), използва непосредствения иконографически обектно ориентиран език, типичен за най-важните операционни системи, което прави всички операции наистина интуитивни. Изключително лесен за научаване и използване интерфейс. Всеобхватно и ергономично потребителско изживяване за управление на сгради, достъпно за всички.

App

Gateway and Cloud

IP gateways позволяват функционалното интегриране на различни системи и контролирането на всички приложения чрез View App, инсталирано в сензорни екрани на супервайзера. Облакът Vimar позволява безопасен достъп до интегрираната система и спазване на поверителността. Потребителят може да контролира системата (дори без конфигурацията на рутера) да получава известия благодарение на най-важните услуги на операционната система. Облачността позволява интегрирането с основни устройства, достъпни на пазара за контрол на системата чрез гласовия асистент.

Интеграция

Безспорното предимство на новата платформа за интелигентни системи View IoT е интеграцията. Всички системи на Vimar (обновената By-me Plus, By-me аларма, Elvox Video Video door door system, Elvox CCTV и Elvox Automation) си взаимодействат, за да осигурят най-доброто от гледна точка на комфорт, енергийна ефективност и сигурност. Интелигентно решение, което диалогира с търговските предложения на други производители, за да предлагат еволюирали, взаимосвързани и персонализирани функционалности, като свързаната лампа Philips HUE of Signify.

Дизайн

Интелигентните решения на Vimar представляват перфектна връзка между дизайн и технологии. Високите характеристики се координират с различни стилове с цел задоволяване на най-специфичните естетически нужди. Заслужено получихме най-престижните награди в нашия сектор, като Red Dot Design Award и Iconic Award.

С новата интелигентна система View IoT домът става все по-умен. Това е не само технология, избрана от няколко експерти за особено подходящи сгради, но и нов начин на живот на къщата. Лесен за използване и с възможност да превърнете ежедневието в наистина интелигентен живот.