Вашата система за окабеляване става свързана


Отсега нататък сериите Eikon, Arké и Plana от Vimar са свързани.

Макар да запазват цялата си индивидуалност, елегантен дизайн и различни цени, които позволяват перфектно съчетаване на стила във всеки дом или офис, трите серии кабели могат да бъдат трансформирани в свързано устройство и да използват безкрайния потенциал, който мрежата предлага.

 

 

Използвайки или App, или гласово управление, системата може да бъде достъпна и дистанционно, за да контролира осветлението в околната среда, да повдига или спуска ролетни щори или моторизирани завеси, да следи консумацията на електроенергия в дома или на отделните уреди и да създава и управлява до 16 сценария с максимална лекота.

 

Преобразете дома си

Преобразуването на вашия дом в свързана сграда е лесно, бързо и не изисква зидария. Просто заменете определени традиционни еднопосочни превключватели в съществуващата система с нови свързани устройства и след това ги захранвайте. Системата запазва същия стил, но е допълнена от иновативни цифрови функции, които гарантират по-голям комфорт, ефективност и безопасност, като в същото време повишават стойността на сградата и подобряват начина на живот на нейните обитатели. Освен за нови сгради, продуктите View Wireless Wireless са идеални за реновиране (дори само на една площ от сградата) или за подобряване на функциите на съществуваща система и са полезно средство за поддръжка за възрастни хора или хора с ограничени ограничения мобилност.

 

Двойна интелигентност, двойна технология

За да предлагат максимална интеграция с основните интелигентни устройства и технологии, които в момента се предлагат на пазара и се използват в ежедневието, свързаните продукти са оригинално оборудвани с двойна технология: безжична технология Bluetooth® и Zigbee.

 

Bluetooth MESH system

Протоколът за свързване, който е предварително зареден на устройствата, е стандартът Bluetooth® безжична технология 5.0. Използването на тази технология дава възможност да се създаде цялостно и високо професионално решение с мрежа от контролни точки (която също интегрира всички гласни гласови асистенти чрез облак), свързани към шлюза на Wi-Fi като точка за достъп, която може да бъде конфигурирана просто и бързо използване на специализираното приложение View Wireless и контролирано от потребителя чрез приложението View. Това решение също дава възможност за разширяване на системата, без да се изисква никаква зидарска работа, за добавяне на допълнителни контролни точки към системата, без ограничения. Просто използвайте радиочестотните контроли на Vimar, оборудвани с Bluetooth технология, които не изискват проводници или батерии и могат да бъдат инсталирани върху всякаква повърхност.

 

ZigBee свързва модилите

Ако в дома има интелигентен говорител на Amazon Alexa с протокола Zigbee, приложението View Wireless може да се използва за промяна на предварително заредената конфигурация на продуктите на Vimar и превключване към последното, превръщайки самия интелигентен говорител в шлюза за връзка с свързаните устройства и контролната точка за техните функции. Основно, но действащо решение за създаване на интелигентна екосистема за управление на светлини, щори и общи товари с помощта на вашия глас.