С Netsafe можете да свържете цялото съоръжение в мрежа

За комуникация, трансфер и споделяне на данни, изображения и видеоклипове с всякакъв размер са необходими сигурни и бързи връзки. С оптичната и медната кабелна система всички помещения са свързани. Гъвкави, лесни за инсталиране и високоефективни решения позволяват много широк спектър от действия.

Структурираното окабеляване, което отговаря на естетиката и функционалността
С гражданската поредица Eikon, Arké, Idea и Plana

Netsafe перфектно се съчетава както технически, така и стилно с конвенционална електрическа система, позволява изключително гъвкави възможности за монтаж (монтиране на повърхност, повърхност, под и под).

RJ45 конектори за гнезда се предлагат за монтажни рамки от серия Eikon, Arké, Idea и Plana. Освен това гамата от наклонени адаптери позволява да се спести място вътре в кутиите.

За свързване в мрежа на цялото съоръжение
Бърза връзка и предаване на данни

В работната среда предаването на информация трябва да бъде бързо и преди всичко безопасно: със структурираното окабеляване всички сектори на структурата са в мрежата и могат да приемат и предават данни с всякаква форма и капацитет.

Офиси, търговски центрове, компании: Netsafe е решение, което осигурява голяма гъвкавост на инсталацията и производителност с много широк спектър на действие, благодарение на медта и оптиката

Точка за достъп WI-FI

Новата 2-модулна точка за достъп до Wi-Fi разширява WLAN покритието до всички стаи, като също така обхваща области, до които Wi-Fi не достига. Благодарение на предния бутон или стандартния дистанционен бутон, свързан към задните клеми, сигналът може да бъде деактивиран по всяко време, когато не е необходим или през нощта, за да се намали радиацията и консумацията.

Идеалното решение за разширяване на вашата интернет връзка в целия ви дом, дори до зони, които не са достигнати от Wi-Fi сигнала или където сигналът е по-слаб, осигурявайки покритие на всички стаи. Новата точка за достъп лесно се адаптира към всеки стил на живот, тъй като дизайнът й съвпада с този на серията Eikon, Arké и Plana.

Структурирано окабеляване във висшия сектор


За офиси, хотели, съоръжения за настаняване, магазини и бизнес

Оптичното влакно за идеална връзка

Системата позволява да се направи структурирано окабеляване за медни мрежи от категории 5, 6 и 6А и оптични влакна, осигуряващи най-голямата гъвкавост на инсталацията. Различните категории, всички стабилни във времето и с висока производителност, осигуряват връзка с най-голяма сигурност.

Широката гама от кутии и шкафове позволява да се отговори на всякакви нужди, от малки къщи до големи компании.

От сградата до къщата

Вътре в къщата сигналът се предава и достига до отделните устройства, свързани във всяка стая, благодарение на кутията за разпределение.

Тя е сърцето на свързаността и съдържа активните инструменти за мрежово разпространение (като рутери, TLC мрежови терминали, всякакви медийни конвертори, мрежови комутатори) гарантирайки отлична производителност и перфектна връзка.

Медни кабели за мрежата за данни
Декларация за изпълнение (DoP).

Медните и оптични кабели, на системата за данни Netsafe и на цялата оферта на Vimar, от 1 юли 2017 г. отговарят на стандарта CEI Unel 35016, който установява на базата на CENELEC и CEI стандартни предписания за класовете реакция на пожар в във връзка с Регламента за строителните продукти за РПП (ЕС 305/2011).