Класика с вечен стил, който благодарение на иновациите на Vimar вече е готов да преобрази вашия дом: серията Idea, която може да се намери в домовете на милиони, става умна.

С новите устройства от серията Idea превръщането на дома ви в свързана сграда е лесно, бързо и не изисква основен ремонт. Просто заменете някои традиционни еднопосочни превключватели в съществуващата система с нови свързани устройства и след това ги захранвайте. Строгите силуети на покривната плоча във версията Classica или по-меките от версията Rondò всъщност вече могат да разполагат с двупосочни превключватели, задвижващи механизми и свързани шлюзове, превръщайки традиционната окабеляваща система в последно поколение.

16492B Deviatore Idea

Интелигентен двупосочен превключвател

16494 Tapparelle Smart

Умни ролетни щори

16497 Gateway Idea

Шлюз

16493B Attuatore Idea

Интелигентен задвижващ механизъм

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ>>

Използвайки App или интелигентен високоговорител, системата може да има достъп и от разстояние, за да контролира осветлението в околната среда, да повдига или спуска ролетни щори или завеси, да следи консумацията на електроенергия в дома или на отделни уреди и да създава и управлява до 16 сценария с лекота. Система, която благодарение на радиочестоти може да бъде допълнена по всяко време. Разработени по технологията Bluetooth®, те не изискват захранване на проводници или батерии. Това означава, че те могат да бъдат разположени на всякакви повърхности, например стъкло или дърво, без да се налага да извършвате каквито и да било строително-монтажни работи. Това е новата идея за окабеляване, проектирана от Vimar: запазвайки същия стил, но с иновативни цифрови функции, които гарантират по-голям комфорт, ефективност и безопасност, като в същото време повишават стойността на сградата и подобряват начина ни на живот.