Решения за контрол на климата

Създаден да комбинира лесното управление на циферблата с ясния образ на LED матричния дисплей, новият интелигентен термостат Vimar се отличава с иновативен дизайн, вдъхновен от автомобилния свят, проектиран да бъде използван от всички. Предлага се в два цвята – сив и бял – той се съчетава с всеки стил на интериорен дизайн. Достъпен за серията окабеляване Eikon, Arké, Plana и Idea.

Дизайн

Множество детайли подчертават неговия ергономичен дизайн и внимание към детайла, за да отговарят на множество изисквания за използване, като се започне с дисплея, който се вижда перфектно дори отдалеч, с възможност за настройка на яркостта на 3 различни нива, а също и да се изключи в случай на инсталация в спалнята примерно. Пръстенът с подсветка моце да бъде с различни адаптивни цветове за индикация на работното състояние.

Технология

Две налични версии:

Самостоятелно за традиционните системи: завъртете диска и изберете идеалната температура, в зависимост от вашите желания, или използвайте четирите бързи контрола по подразбиране, които ви позволяват да включите или изключите, да промените от градуси по Целзий на Фаренхайт, за да регулирате яркостта и да превключите от зима към лято и обратно.
Интелигентно – чрез Bluetooth / WiFi е интегрирано в интелигентната серия Vimar. Климатичният контрол в жилищни може да бъде интегриран с управляващи светлини и работещи ролетни щори, както и управление на елетро устройствата. Потребителят ще може да управлява системата или от смартфон, използвайки приложението View (локално или отдалечено), или чрез глас, използвайки гласови асистенти.

Преглед на приложението

С приложението View потребителят има пълен контрол над климата благодарение на технологията която улеснява живота ни. Програмите могат да бъдат настроени според начина ни на живот или сезоните. Приложението също така позволява да управлявате няколко термостата едновременно в един и същи дом, за да оформите многозонова система или да включите любимата си температура в сценарии. Всичко това с оглед спестяване на енергия, за отопление или охлаждане само когато е необходимо.

Към приложението >>

Свързан магнитен контакт

Не на последно място, нивата на потребление също могат да бъдат оптимизирани благодарение на новия свързан магнитен контакт, устройство, осигуряващо гъвкава инсталация, което позволява да наблюдавате входовете, да изпращате известия, да активирате сценарии или да спирате системата за контрол на температурата, ако бъде открит отворен прозорец или врата. Самостоятелните и свързани термостати, също като магнитния контакт, са идеалното решение както за нови системи, така и за реконструкции или при актуализиране на съществуващи системи.