Тройни награди за Vimar на Iconic Award 2021

Отново Vimar е сред лидерите на един от най –престижните международни конкурси за дизайн, а именно Iconic Awards, по време на които марката претендира за щедри три признания. Германският съвет за дизайн, който организира конкурса, всъщност възнагради три от най -новите устройства на марката: сензорен термостат Eikon Tactil, термостат с интелигентно набиране и гласов асистент за вграждане.

Термостат Eikon Tactil

Сензорният термостат Eikon Tactil, изработен от плоско стъкло в черно -бели диамантени покрития, е снабден със сензор за близост, който включва RGB LED матричния дисплей веднага щом се приближите до устройството. Иновативната функция за 3D жестове ви позволява също да я контролирате просто с жестове, без да я докосвате. Предлага се с By-me Plus и KNX технология, той се интегрира перфектно в системите за автоматизация на дома и сградите на Vimar. Термостатът Eikon Tactil подобрява значително комфорта в жилището или хотела.

Циферблатен термостат

Прости, но поразителни са думите, които описват новия термостат с интелигентно набиране. Проектиран да се използва от всеки, свързаният термостат съчетава лекотата на управление с циферблат с ясния LED матричен дисплей. Специално внимание е отделено на неговия дизайн – иновативен, ергономичен и вдъхновен от автомобилния свят – както и на изискванията за употреба. Това се потвърждава от дисплея, който е напълно видим дори отдалеч, с възможност за настройка на яркостта на 3 различни нива, а също и за изключване, в случай на инсталиране в спалня например. И също така пръстенът с подсветка, с 8 различни персонализируеми цвята, които показват работното състояние. Произведен в два цвята – сив и бял – той се вписва безпроблемно с всеки домашен стил и перфектно съвпада с серията кабели Eikon, Arké, Plana и Idea.

Три важни признания, които потвърждават степента, в която Vimar, като истински посланик на върховите постижения Made in Italy в целия свят, фокусира вниманието си върху дизайна и качеството на продуктовата си гама.