Wi-Fi звънец: домофонът се трансформира във видеодомофон

Живеете ли в еднофамилен дом и искате да видите кой звъни на вратата ви, но използвайки същите кабели като звънеца или домофона, който вече е поставен?

Строите ли следващата си къща и искате да я оборудвате с интелигентно решение за видеодомофон, което е лесно за инсталиране и лесно за управление? Тогава Wi-Fi видеозвънецът е точно за вас.

Това решение се предлага в практичен и пълен комплект и включва интегриран Wi-Fi, който ви позволява да отговаряте на повиквания директно от вашия смартфон, без да се налага да инсталирате видео домофон в дома си, с кабелни връзки. Това е истински „интелигентен звънец“, който – благодарение на компактния си размер – може да бъде монтиран на стълбовете на предната порта или на прага на вашата входна врата, за да можете да виждате какво се случва навън на пътя или във вашата градина.

Характеристики и функции

Wi-Fi видеозвънецът предлага висококачествени видеозаписи и широк ъгъл на запис, снабден е с инфрачервено LED осветление, което позволява заснемане през нощта, оборудван е със защитен от фалшифициране сензор, който изпраща на вашия смартфон известие в случай на опит за кражба. RGB LED пръстенът, който елегантно заобикаля бутона за повикване, сигнализира състоянието на повикването на всеки, който го активира. Wi-Fi видеозвънецът е лесен за инсталиране, програмиране, управление и работа. Той Ви позволява да зададете област, в която автоматично да засича движение – като разграничава дали произтича от човек или от друго събитие – незабавно изпращайки известие в приложението.

Разгледай БРОШУРАТА

Потърсете повече информация в най-близкия офис или изложбена зала на ВИСТА-Г