Детектор за присъствие

Bluetooth програмируеми радарни сензори за таван и вграден монтаж

Свързани устройства, пълни с иновативно съдържание: това са новите IoT сензори с радарна технология Ultra Wide Band, които позволяват чрез измерване на микродвиженията на тялото с най-голяма прецизност (дори дишането на неподвижен човек) да откриват присъствието на човек в стаята. Предимствата са много, както по отношение на стила, така и по отношение на функционалността.

Полезността на тези устройства е двойна: в обект за настаняване, например, ще можете да включите светлината или като цяло да активирате захранването в стаята, просто като откриете присъствието на госта. Така че няма нужда да се поставя карта при влизане или когато гостът излезе от стаята да я взема: сензорът автоматично ще деактивира или активира всичко и вие също така ще можете да изключвате излишни уреди, да  влизате да почиствате и други когато присъствието на лицето в стаята вече не се засича.

Предлагат се две версии: монтаж на таван и вграден монтаж за сериите Eikon, Arké, Plana и Idea.

1-модулен детектор за присъствие за скрит монтаж

Дизайнът е напълно плосък, без лещи, за перфектно изчистен стил, който напълно се слива с устройствата от подходящата серия окабеляване.

Детектор за присъствие за окачени тавани

Дизайнът отново е плосък, с полупрозрачно кълбо вътре в бял пръстен, което гарантира оптимално прилягане към всеки декор. Нещо повече, специалният адаптер може да се използва за монтаж в зидани тавани.