Безопасността и стилът са гарантирани с допълнителни аварийни светлини и ръчни лампи, които допълват гамата от осветителни устройства на Vimar

 

Два типа продукти за осветление, които съчетават безопасност с дизайн: 1-модулната допълнителна аварийна и стъпкова лампа за маркиране и 2-модулната подвижна ръчна лампа гарантират изключителни нива на ефективност. Със своя привличащ окото стил, те се сливат идеално с всяка среда, налични за Eikon, Linea, Arké и Plana.

Еднмодулна допълнителна аварийна и стъпкова габаритна лампа

Едномодулната спомагателна аварийна лампа е подходяща за всякакви настройки благодарение на своя изчистен, линеен, монтиран силует, без адаптери или рамки и с всеобхватен осветяващ екран. Осветлението е естествено, с мощност от 30 lm и температура от 3500° K, за възхитителен ефект без отблясъци.

С инфрачервен сензор или контрол, аварийната лампа може да се използва и като плафон или габаритна светлина, тъй като хвърля приятен светлинен лъч надолу.

Двумодулна подвижна ръчна лампа

Подвижната ръчна лампа с 2 модула също има чисто нов, плосък и изчистен дизайн, за да се слее с всякаква среда. Осигурявайки и превъзходни нива на производителност, той има мощност на осветяване от 40 lm и температура от 3500° K за приятна светлина, подобна на естествената. Светва веднага в случай на прекъсване на захранването и може да се използва като преносима ръчна лампа. Удълженият живот на батерията е гарантиран от литиево-йонна технология, която осигурява изключително голям брой цикли на зареждане, за лесен за употреба, дълготраен продукт. Точно както при едномодулната лампа, двумодулната ръчна лампа може също да се включва от контрол или инфрачервен сензор, за да работи като плафон или лампа за стъпало.

Потърсете повече информация в най-близкия офис или изложбена зала на ВИСТА-Г