Linea, уникална линия

Контролни устройства за управление на енергията във всичките й форми. Научете повече за Linea и стремежа към абсолютна, тънка плоскост. Нов дизайн, фокусиран върху пълното изравняване между продукта и покриващата плоча, с елегантен, лек профил, идеален за всяка стена.

Съществен и интуитивен

С Linea преработихме енергията. Резултатът е нов дизайн с подчертани форми и отличителен профил, който го прави наистина уникален.

Динамичен

Linea също е цифрова, благодарение на иновативната XT платформа, високотехнологично изживяване за автоматизирания дом.

Свързан

Сега повече от всякога, благодарение на интелигентните версии и системите за домашна автоматизация, Linea свързва домашните настройки с всички нужди на ежедневието.

Дизайн

Нова серия, отличаваща се с безпрецедентен и елегантен дизайн, който обединява сдържаната привлекателност на изтънчения стил с най-модерната технология. С Linea иновациите се съчетават с традицията, благодарение на множество патенти, регистрирани, за да я направят наистина единствена по рода си.

Уникалната форма на подравнения контрол

Започвайки със сложна плоскост, леко извитият профил на управлението създава лека изпъкналост, което го прави изключително лесен за използване.

Ценна лекота

Благодарение на безпрецедентните си ергономични форми, Linea е тънък и лек, идеален за всяка стена.

Подравнени бутони през цялото време

Веднъж активиран, бутонът възстановява първоначалната си позиция, гарантирайки перфектно подравняване по всяко време благодарение на нашата патентована In-line технология.

Идеално равна повърхност на аксиалния контрол

Елегантен и тънък дизайн с обширна контролна повърхност благодарение на увеличената височина на бутона (53 mm) и възможността за натискане на всяка част от повърхността. Прецизен и безшумен кинематичен механизъм.

Безупречна координация за идентичност, която се откроява всеки път

Сдържаният и съвременен дизайн и стремежът към естествена привлекателност са интерпретирани от неутралните цветови нюанси, които стават все по-популярни в модерните домове, създавайки приветлива атмосфера и лесно приспособявайки се към различни стилове.

Чистото, ярко бяло напомня за прости, открити пространства; платното е топъл и естествен оттенък, докато черното черпи вдъхновение от минерални материали за декори със смела индивидуалност.

Внимание към детайла, за да създадете проекти по поръчка

За да се увеличи стойността на идентичността на обекта за настаняване, покривните плочи могат да бъдат гравирани със собственото лого на клиента; лазерната технология гарантира, че символите са ясни и точни.

Могат да се добавят и персонализирани пиктограми. Персонализираният дизайн е внимателно свързан с контрола за трайни резултати и допълнително подобрено потребителско изживяване. Бутоните също могат да бъдат персонализирани в сребристи, глинени и метални цветове за цялостен външен вид с боядисаната покривна плоча от технополимер.

Подсветка

Различни опции за елегантен и отличителен ефект по всяко време. Подравнените, аксиални и традиционните бутони за управление се отличават с отличителен светещ знак за идентифициране на тяхната функция, дори на тъмно. 

За подравненото управление има и възможност за поръчка на специален бутон за създаване на вертикален надолу светлинен лъч, като се избира между LED осветително тяло със стандартна яркост или по-меко, което създава меко сияние върху повърхността на покриващата плоча. Резултатът е дискретен, но отличителен ефект върху стената.

Контроли

Подравнени контроли

 • Изключителна форма, с нежна, минимално изпъкнала извивка. 
 • Подравнените контроли се отличават с лека изпъкналост и благодарение на патентованата In-line технология, те се връщат идеално в позиция, след като бъдат задействани. 
 • Нов контролен механизъм с кинематична прецизност и безшумна работа само с едно докосване на пръстите ви. 
 • Максимално удобство за използване, благодарение на размера на бутона и неговата лека изпъкналост.

Аксиални контроли

 • Абсолютно плосък ефект: управлението остава идеално подравнено с повърхността на капака, дори след всяка употреба. 
 • Бутон с голям размер 53 mm, който може да се управлява по цялата повърхност. 
 • Управление с патентован механизъм, който се отличава със своята кинематична прецизност и изисква минимален натиск за активиране. 
 • Усъвършенствани светлинни детайли: в аксиалния контрол, отличителният светещ знак идентифицира неговата функция на тъмно.

Контроли за домашна автоматизация

 • Контролите Linea се предлагат и във версията на системата за домашна автоматизация за системата By-me Plus и стандарта KNX. 
 • Персонализиран LED цвят с RGB палитра и регулируемо осветление от изключено до 3 нива на яркост. 
 • Възможност за управление на 4 функции на 2 модула и 6 функции на 3 модула. 
 • Автоматизация на завеси и ролетни щори, управление на светлината, озвучителна система и много други, също управлявани централизирано благодарение на сценарии. Версия с вградени релета  за светлини и ролетни щори или за общи товари (включително SELV).

Платформа XT

Платформата XT означава „eXperience Technology“, иновативно високотехнологично изживяване за автоматизиран дом, с контроли на цялата повърхност за отличителна перфектна плоскост , което го прави единствен по рода си. Със своя непретенциозен и удобен за потребителя дизайн, този продукт също предлага широка гама от опции за персонализиране по различни начини: благодарение на удобни за потребителя и разбираеми икони, които могат да бъдат избрани от обширна библиотека от статични символи или благодарение на широка гама от статични или динамични LED матрични икони, които могат да бъдат програмирани с помощта на приложението View Pro, за да направят всеки продукт персонализиран и различен и да отговарят на всички изисквания на клиента, като същевременно подобряват идентичността на съоръжението за настаняване.

Платформата XT наистина предоставя подобрено потребителско изживяване; Мащабируемостта и разширяемостта на неговата структура също правят възможно да се увеличат и преместят функциите на предната част изключително лесно, без да се налага да регулирате каквото и да е окабеляване , превръщайки управлението на светлини и ролетни щори в управление на температурата и активиране на сценарии Този продукт също е иновативен в своята изключителна гъвкавост и множеството възможности, които предлага, включително бутона с 1 модул, който може да се използва за управление на не по-малко от 4 различни функции в един контрол, което го прави изключително функционален и гъвкав продукт , с възможност за извършване на между 1 и 20 активации в 2-, -3 и 4-модулни кутии. Сензорът за близоств усъвършенстваните модули и в термостата ви позволяват да активирате устройството просто като го доближите с ръка; три различни нива на яркост могат да бъдат зададени за по-голяма дискретност през нощта, позволявайки намалена консумация на електроенергия на устройството.

Потърсете повече информация в най-близкия офис или изложбена зала на ВИСТА-Г

Към VIMAR