Простотата и производителността се простират и до четирифамилни системи

 

С комплектите IP над 2 проводника на Vimar са гарантирани максимална производителност и изключителна лекота на използване: с два налични нови артикула (по-специално 40980.P – Входен панел за 7in IPo2W видео комплект и 40168 – IPo2W конвертор за камери), тези нови комплекти съчетават видео производителност в пълен HD на IP технология с простотата на системата през 2 проводника: превъзходната производителност на този продукт идва заедно със супер проста инсталация.

Състои се от един или два 7-инчови монитора с цветен сензорен екран и една външна станция, комплектите са проектирани да поемат разширение от до 4 вътрешни станции на апартамент и 4 външни станции, с добавяне на до 8 камери за апартаменти и 20 споделени системни камери, за максимална разширяемост; те могат да се използват в единичен контекст, както и в ситуации на две, три и дори четири семейства. Следователно системата предлага изключителна гъвкавост по отношение на разширяемостта, както и възможността за използване в инсталации за преоборудване. Благодарение на IP технологията могат да се провеждат не по-малко от 3 едновременни разговора; например, 3 монитора в един и същи апартамент (или различни апартаменти) могат да получават обаждания по едно и също време от три различни външни станции, което прави системата подходяща за приложения с чест поток от посетители.

Външната станция е оборудвана с камера с 2 Mpx сензор с WDR функция и ъгъл на видимост от щедри 160°, рамка за монтаж на четец на RFID карти и степен на защита IP54 срещу прах и дъжд и степен на защита IK07 срещу удар или механични удари. По отношение на звука също нивата на производителност са най-високи: фоновият шум и ехото се елиминират благодарение на функцията за намаляване на шума. Входният панел включва икони със задно осветяване, които ясно показват състоянието на комуникация, заключване и повикване, с гласови съобщения, налични на не по-малко от 8 различни езика.

Вътрешната станция за свободни ръце със 7-инчов цветен LCD сензорен дисплей осигурява изключително качество на изображението и звука и благодарение на вградения Wi-Fi видео разговорите могат да се управляват с помощта на смартфон и таблет благодарение на приложението View Door. Ясните и удобни за потребителя икони със задно осветяване показват състоянията на сигнализиране на пропуснати повиквания, освобождаване на вратата и състояние „не ме безпокойте“, като съобщенията на интерфейса са налични на 8 различни езика.

Комплектите за видеодомофонни врати са съвместими с камерите за видеонаблюдение Elvox на Vimar, както и с нормалните функции за видеодомофонни врати, а също така позволяват запис на видеозаписи и изображения за последващи консултации. Нещо повече, комплектите са съвместими с гласовите асистенти на Amazon Alexa и Google Assistant, които следователно ви позволяват да използвате гласови контроли, за да отворите портата или да гледате кадрите, записани от камерата на активираните устройства.

С новите комплекти IP над 2 проводника качеството и простотата са гарантирани както за монтажника, така и за обикновения потребител.

За професионалистите всъщност не се изисква софтуерен конфигуратор или уеб браузър: конфигурацията на системата и автоматичното откриване се извършват директно през интерфейса на монитора, така че инсталаторът може да действа директно върху вътрешната станция, с по-голяма простота и лекота. Архивирането и нулирането на системните настройки и на отделния монитор се извършва чрез SD картата на монитора; криптираната база данни гарантира максимална сигурност на данните. Регистрирането и изтриването на RFID ключове може също да се извърши просто на външната станция, сигнализирана също чрез светодиоди, за по-голяма поддръжка на потребителя. Друго предимство, както за инсталатора, така и за крайния потребител, е да имате едно приложение, което управлява и контролира външната станция и камерите.

Новите комплекти предлагат множество предимства и за крайния потребител, започвайки с изключителното качество на видео изображението и големия ъгъл на гледане, който осигурява още по-голяма безопасност; портата може също да се отваря с помощта на транспондерни карти или RFID ключове, а IP камерите за видеонаблюдение или Wi-Fi камерите могат да се гледат директно от множество монитори, без да се налага да дублирате конфигурацията им и да добавяте любими камери към страницата „Контакти“ за бърз преглед .

Що се отнася до домашната сигурност, потребителят може също да свърже до 8 сензора, като присъствие, наводнение, откриване на дим и да зададе забавяне на активирането или време за предупреждение и да създаде до 4 сценария (у дома, навън, нощ, персонализиран), с възможност за избор от монитора или чрез приложението View Door, което също може да се използва за получаване на предупредителни известия за наблюдение и преглед на вашия дом.

Така че в комплектите за видеодомофон IP над 2 проводника безопасността и производителността се комбинират с лесна употреба в продукт, който осигурява простота и надеждност.

 

ИЗТЕГЛИ ON-LINE КАТАЛОГ

Потърсете повече информация в най-близкия офис или изложбена зала на ВИСТА-Г